Haal de KIJK-scheurkalender 2025 in huis!

Naomi Vreeburg

26 September 2024 17:00

scheurkalender

Het leukste wetenschapsblad van Nederland maakt naast reguliere edities ook een scheurkalender. En die is vanaf nu te koop.

De herfst is inmiddels officieel begonnen en de kruidnoten liggen al in de winkel. Voordat je het weet staat het nieuwe jaar alweer voor de deur. En dan is het tijd voor een nieuwe scheurkalender op je bureau of op het toilet.

KIJK-scheurkalender 2025

Hét magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie heeft ook dit jaar weer een scheurkalender uitgegeven, waarin dagelijks een prangende vraag wordt beantwoord. Want sinds wanneer houden we koffiepauze? Hoe komt de bitterbal eigenlijk aan zijn naam? En hoe communiceren stealthvliegtuigen? KIJK’s scheurkalender voor het jaar 2025 ligt vanaf nu in de schappen. Leuk om cadeau te geven of om zelf in huis te halen.

Bestel de KIJK-scheurkalender 2025 hier voor 16,99 euro, en word elke dag een beetje wijzer.


Korting: 3x KIJK + scheurkalender

Nog niet bekend met KIJK? Dan hebben we een leuke aanbieding voor je. Krijg nu een scheurkalender naar keuze cadeau bij een mini-abonnement op KIJK! Je krijgt drie edities van KIJK op je deurmat én ontvangt een scheurkalender voor slechts 20 euro.

Ga naar de aanbieding.










Meer Science