KIJK tipt: dit apparaat beschermt je computer tegen stroomuitval

KIJK-redactie

09 October 2024 09:00

APC-Back-UPS-Gaming-UPS

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: een back-up-stroomvoorziening voor gamers, streamers en influencers.

Streamstroom

APC Back-UPS Pro Gaming UPS

Een back-up-stroomvoorziening voor gamers, streamers en influencers. Klinkt als een logisch product, maar volgens Schneider Electric is deze APC Back-UPS Pro Gaming UPS toch echt de eerste. Het is een zogenoemde uninterruptible power supply, speciaal ontworpen om moderne apparatuur te beschermen tegen stroomuitval, zelfs tijdens energiepieken en storingen. Dankzij een extra batterij en allerlei geheime tech blijven content creators dus altijd verbonden met hun games en hun publiek. Of korter: met dit ding kun je streamen zonder stroom.

Check apc.com

Muziektablet

Lenovo Tab Plus

Een tablet voor muziekliefhebbers. Zo zou je de Lenovo Tab Plus kunnen noemen. Dat doen de makers ervan immers ook. Daarnaast heeft dit kleinood van 11,5 inch daadwerkelijk acht JBL-speakers (vier matrix-tweeters en vier force balanced woofers) die samen met Dolby Atmos een elevated listening experience beloven. Als je liever met koptelefoon luistert, dan ondersteunt hij HR-audio van 24 bit en 96 kilohertz. Verder heeft hij een alleraardigst 2K-scherm, een batterij van 8600 milliampère-uur en allerlei andere specs en apps… Maar het is toch vooral een tablet voor muziekliefhebbers.

Luister op lenovo.com

Technium

Technium nemo

Overal om je heen vind je technologie. Het is zo vanzelfsprekend, dat we het bijna niet meer zien. Maar hoe komt een fiets precies in beweging? En welke technologieën zitten er verstopt in je smartphone? Deze nieuwe familietentoonstelling in NEMO toont het je.

Meer info op nemosciencemuseum.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2024.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Openingsbeeld: APC

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 

Reageren? Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *










Meer Nieuws