KIJK tipt: één afstandsbediening voor al je apparaten

KIJK-redactie

16 October 2024 09:00

remote 3 afstandsbediening header

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: een afstandsbediening voor al je apparaten.

Zap!

Remote 3 afstandsbediening

Eén afstandsbediening om allen te regeren? Dat zou zomaar eens de Remote 3 van Unfolded Circle kunnen zijn. Deze universele afstandsbediening babbelt namelijk met al je apparaten of met je smart home hub én al je apparaten. Dat speelt hij klaar met infrarood, bluetooth of je lokale netwerk. Vergeleken met zijn voorgangers heeft hij onder meer een nieuwe aanraak-slider voor navigatie, een nieuw scherm met kleinere bezels en een nieuwe draadloze oplader. Misschien wel met afstand de beste bediener.

Slide naar unfoldedcircle.com voor meer

Gezondklok

Galaxy Watch FE

De Galaxy Watch FE wil opvallen door zijn uitgebreide gezondheidsfuncties. Want: met Body Composition worden lichaams- en fitnessgegevens verzameld, met Advanced Running Analysis worden je hardloopprestaties onderzocht, met Blood Pressure wordt je bloeddruk gemeten, met Personalised Heart Rate Zone worden persoonlijke trainingsdoelen opgesteld, met HR Alert worden te hoge of te lage hartslagen gedetecteerd, met Irregular Heart Rhythm Notification worden hartritmes proactief gecontroleerd op atriale fibrillatie… en met ademnood kun je dat bijna allemaal in één keer uitspreken.

Kost 219 euro op samsung.com

Boter, kaas en eieren

Omslag Boter, kaas en havermelk

Is biologisch voedsel beter? Waarom zit er plastic om een komkommer? Eten we in de toekomst alleen nog kweekvlees? Is mijn eten genetisch gemanipuleerd? Op deze en meer voedselvragen geeft Joris Lohman antwoord in zijn nieuwe boek.

Meer info bij spectrumboeken

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2024.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Openingsbeeld: Unfolded Circle

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 

Reageren? Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *










Meer KIJK tipt